ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

1η ΗΜΕΡΑ:  ΤΡΙΤΗ  24-12-2019  ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 06.15 το πρωί. Διέλευση Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας και συνόρων Ορμενίου. Στάση στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών και δια μέσω ΧΑΡΜΑΝΛΙ – ΧΑΣΚΟΒΟ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΣΕΝΟΒΓΚΡΑΝΤ (Στενήμαχος), άφιξη στο χιονοδρομικό κέντρο ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ στην οροσειρά της Ροδόπης. Tακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το χιονοδρομικό κέντρο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ  25-12-2019  ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε το περίφημο χιονοδρομικό κέντρο, κάνοντας ΣΚΙ ή μαθαίνοντας στις πολλές σχολές που υπάρχουν. Το Παμπόροβο βρίσκεται στις πλαγιές της Ροδόπης έχει μέσο υψόμετρο 1300 μέτρα και καλύπτεται από χιόνι για 150 μέρες περίπου το χρόνο. Προσφέρεται ιδανικά για όλα τα χειμερινά σπόρ. Διαθέτει πολλές πίστες που βρίσκονται σε υψόμετρο μεταξύ 1450 και 1926 μέτρα στις βόρειες, ανατολικές και δυτικές πλαγιές της κορυφής Σνεζάνκα, με τις κύριες διαδρομές να ξεκινούν ακριβώς από την κορυφή. Υπάρχουν 4 διαδρομές για αρχάριους στην ανατολική πλευρά και 3 διαδρομές για Cross Country ski. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ για μια βόλτα μέχρι την τελευταία κορυφή SNEZHANKA(1926m), όπου βρίσκεται και ο Πύργος της Τηλεόρασης, εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας θαυμάζοντας τα χιονισμένα τοπία. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο δείπνο με μουσικό πρόγραμμα, πλούσιο φαγητό και ποτό). Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ:  ΠΕΜΠΤΗ  26-12-2019   ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος μέχρι το μεσημέρι. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση στις 13:00 από το ΠΑΜΠΟΡΟΒΟ για την Ελλάδα με τις ανάλογες στάσεις. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 149 €
από 9 έως 14 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:
Παιδί από 3 έως 9 ετών στο δωμάτιο με γονείς:
119 €
85 €
Μονόκλινο: 169 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  •  Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο “ GRAND MURGAVETS” 4* (κεντρικό).
  • 2 Πρωινά σε ανοιχτό μπουφέ.
  • Το δείπνο της ΚΥΡΙΑΚΗΣ  σε μπουφέ.
  • Tο  Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν (Μουσικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτό).
  • Τις τοπικές μεταφορές από το ξενοδοχείο στις πίστες.
  • Δωρεάν χρήση σάουνας, γυμναστηρίου και πισίνας.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  •  Επιπλέον γεύματα, ποτά και διασκεδάσεις.

       Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται και μέσω του τελωνείου της Νυμφαίας για παρέες 8 ατόμων. Διάρκεια ταξιδιού περίπου 2, 5 ώρες.

        *ΣΗΜ: Αναχωρήσεις από Αλεξανδρούπολη μέσω τελωνείου Νυμφαίας +15€

Το 3ήμερο πρόγραμμα θα επαναλαμβάνεται κάθε Παρασκευή από το τριήμερο 10 – 12.01.2020 και έπειτα ,με ημιδιατροφή με μόνο 109€